Facebook Proud! Sieraden van Paardenhaar
proud horsehairjewelry beverwijk
proud horsehairjewelry

Ontwerpen


De ontwerpen zijn gemaakt door Jolande Verhulst, zelf actief recreatief ruiter: ze rijdt wekelijks met haar paarden in de duinen/op het strand bij Egmond.

Jolande heeft twee paarden, de merrie Pro Polite en haar zoon Zep (officieel Zephyrus Pro). De vader van Pro Polite,  Pro Pilot I, heeft zijn laatste levensjaren bij Jolande doorgebracht. Bij Pro Polite heeft ze nog een veulen gefokt: A Pro Miss. De naam voor de paardenharen sieraden was daarom snel bedacht: Proud! Omdat Jolande zo trots is op de band die ze met haar paarden heeft opgebouwd en alles wat ze samen met de paarden bereikt heeft.

Haar partner, Paul van Eerden, is een aantal jaren terug gestart is met het Paardencrematorium Westerhout (www.paardencrematoriumwesterhout.nl), daardoor is ze op het idee gekomen om ter herinnering sieraden van paardenhaar te maken. Ze startte in 2008 met armbanden.

Ondertussen is de collectie uitgebreid: naast schitterende armbanden en plastronspelden, zijn ook ringen en bedels (die passen op de Trollbead, Pippa Dippa en Pandora systemen) in de collectie opgenomen. De collectie blijft uitbreiden. Houd daarom de website en Facebook in de gaten. Sinds kort zijn er ook mooie, vrolijke (in elke kleur) tashangers in de collectie opgenomen.

De verkoop van de sieraden vindt exclusief plaats via Paardencrematorium Westerhout en via internet.

 

proud horsehairjewelry beverwijk
proud sieraden van paardenhaar beverwijk
proud sieraden van paardenhaar beverwijk proud sieraden van paardenhaar beverwijk